CUSTOMER SUPPORT DELIVERED WORLDWIDE SATISFACTION 100% GARANTEED
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
TOP SHITJE

$ 129.95

Sleepwell (Support Sleep)

Sleep Well - Dashuri Sleeping Aid

Sleepwell është një përzierje gjobë prej bimëve që do t'ju ndihmojë të keni një netë të mirë gjumi dhe a keni ndjenja të reja në mëngjesPërshtatshëm për insomniacs dhe ata që vuajnë stresin lidhura me çrregullimet e gjumitFormula Sleepwell është një alternativë e sigurt për një netë pa gjumë e madhe tranquillizers recetë dhe pa njohur efekte anë Sleepwell është e përkryer për të gjithë personat të cilët po përpiqen të bien për të fjetur si të qëndrojnë në gjumë natën dhe janë vetëm në varësi të disa shtesë artificiale në mënyrë për ta bërë atë përmesKjo është një formulë të provuar të sigurt dhe efektive që do të zgjidhë problemin tuaj fleTë gjithë ju duhet të bëni është që të marrë 1-3 pilula gjumi këtë ndihmë të madhe në provë dhe aq i shpejtë sa tridhjetë minuta në një orë ju do të merrni të relaksuar dhe përfundimisht bie në gjumë


Na kontaktoni:

Ju lutemi përdorni këtë formular për të na kontaktoni, ne të përpiqet t'iu përgjigjur të gjitha email brenda 7days/24hrs.

Shënim: Ne nuk janë të autorizuar për t'iu përgjigjur pyetjeve të veçanta ose të jap këshilla mjekësore. Këto pyetje duhet të përbëjnë të kualifikuar mjekësore.Ju gjithashtu mund të na kontaktoni me telefon. Ju lutem zgjidhni zyrën më të afërt:

  • United Kingdom: +44 020-8144-9893
  • United States: +1 210-807-4404
  • Australia: +61 02-8006-1605‹‹‹ PAGE UP ›››
‹‹‹ GJITHA PRODUKTET ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, WWW.DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku